O Nama

Restoran Mokum

U srcu grada, sa pogledom koji ostavlja bez daha, nalazi se jedan od najlepših restorana u Beogradu. Restoran Mokum svojim posetiocima pruža ugođaj koji se dugo pamti. Izvanredna hrana, prijatan ambijent i ljubazno osoblje je nešto čime naš restoran može da se pohvali.

IDEALNA LOKACIJA

Restoran Mokum se nalazi na krovu hotela Amsterdam koji je lociran u samom centru Beograda, u Jug Bogdanovoj ulici. Nedaleko od restorana se nalazi najpoznatije šetalište u Beogradu – Knez Mihajlova ulica, zatim kalemegdanska tvrđava sa svim svojim čarima koje nudi, veliki broj muzeja, Kombank dvorana, bioskopi, Ušće Shopping Centar, Savamala, savsko šetalište, ali i jedan od najlepših gradskih kompleksa – Beograd na vodi.

NEVEROVATAN POGLED

Sa svojim “zidovim od stakla”, restoran nudi pogled koji ostavlja bez daha, a koji se prostire na tri strane – ka Ušću i Novom Beogradu sa jedne strane, prema Savamali i Beogradu na vodi sa druge strane i u pravcu hrama Svetog Save sa treće strane.

Preko dana Vam se pruža fenomenalan pogled na Beograd.
Na kraju dana pruža Vam se pogled na spektakularan zalazak sunca.
Noću će Vaš pogled uživati u lepoti osvetljenog Beograda na vodi.

JEDINSTVEN KONCEPT

Dvostruki život je ono što restoran Mokum izdvaja od drugih restorana. Dva različita ambijenta u zavisnosti od doba dana.

Opuštena, porodična atmosfera preko dana i romantična i elegantna u toku večeri.

ZAŠTO MOKUM?

Zašto se restoran zove Mokum?

Mokum je “nadimak” za grad Amsterdam. Reč Mokum znači “utočište”, a ustalilo se među meštanima početkom 20-og veka.

Kako se restoran nalazi na krovu hotela Amsterdam, otuda i naziv Mokum.